Metallica с Симфоническим Оркестром Tribute Show 2.0

Metallica с Симфоническим Оркестром Tribute Show 2.0

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Мабуть, вам таке траплялось. Ви слухаєте улюблену пісню, і раптом сльози заповнюють очі, захоплює подих, розмаїття гармоній та музикальних ходів переносить вас у зовсім інше місце... Ми, хто створив Metallica Symphonic Tribute, дуже добре вас розуміємо: ми створювали цей проект лише заради справжніх, щирих та сильних емоцій.

Коли берешся за такий проект, лінитися та скупитися заборонено. Це - Metallica, і вона вимагає особливої уваги. Саме тому партії оркестру писалися в колаборації з Лондонським Симфонічним Оркестром, саме тому ми збирали оркестр з вже зарекомендовавших себе музикантів, саме тому диригент - заслужений культурний діяч України. В решті решт, саме тому запросили до співпраці Scream Inc., найвідоміший у світі триб'ют Metallica.

Чому концерт має індекс «2.0»?

Тому що для спеціально для цього шоу були розроблені абсолютно нові партитури, додані нові пісні та розроблені нові візуальні елементи, щоб дати можливість глядачу абсолютно по-новому відчути улюблені хіти.

Щоб отримати задоволення від Metallica Symphonic Tribute 2.0, Вам зовсім не обов’язково бути фанатом оригінального гурту.
Це стало можливо завдяки кропітливо відпрацьованих елементів шоу, котрі вже стали індивідуальними для проекту Metallica Symphonic Tribute, та зробили його впізнаваємим по всьому континенту.

Хочете стати частиною цього концерту та запам’ятати вечір на все життя?
Слідкуйте за афішою у своєму місті та купуйте квитки заздалегідь, адже SOLD OUT завжди настає раптово.


Предварительный заказ